Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 


SPØRGSMÅL:
Fed side, men er den ikke en efterligning af realultimatepower?

SVAR:
Rundt omkring på internettet er der kommet masser af debat om TOTAL VIKING POWER!!! De fleste synes selvfølgelig, at det er en genial side, og så skriver de om den på et eller andet forum. Så er der som regel en hel masse andre, som skriver, at de også er blevet helt vilde med TOTAL VIKING POWER!!!, og det er jo kun dejligt. Men så er der altid en eller anden smartass, som skriver, at siden er en efterligning af realultimatepower (der er også flere, som har skrevet det i min gæstebog). Men er den nu også det?
     Både ja og nej.
     Det er tydeligt for enhver, at de to sider ligner hinanden. Den ene handler ganske vist om vikinger, og den anden handler om ninjaer, men selve layoutet er temmelig ens. Jeg har valgt at bruge det samme layout, fordi det fungerer, og fordi det er ret simpelt og primitivt. Jeg har (endnu) ikke ret meget erfaring som webmaster, og min computer er rimelig dårlig, så derfor er det en stor fordel, at siden ikke er fyldt med alt muligt avanceret HTML-halløj.
     Jeg kan egentlig takke realultimatepower for, at TOTAL VIKING POWER!!! overhovedet eksisterer. Jeg kom nemlig ind på ninja-siden for et par måneder siden, og jeg blev selvfølgelig stiktosset over, at nogen kunne finde på at skrive, at ninjaer er de sejeste i verden. Det var i dét øjeblik, at jeg fik idéen til at fortælle sandheden om verdenshistorien, og det er formålet med TOTAL VIKING POWER!!!
     Folk må selvfølgelig gerne blive mopsede over, at jeg har stjålet en anden webmasters layout - for det har jeg (næsten). Men folk skal bare også lige huske, at det er min pligt som Odin-tilbeder at bekæmpe dem, som påstår, at der findes sejere folk end vikingerne. Det gør der ikke. Det har der aldrig gjort, og det vil der aldrig komme til at gøre.

Men lad folket bestemme, om det er i orden...