Den barske forside Er der nyt? Spørgsmål og svar Skriv noget klogt, nidding! Kyl en mail efter min klump Hvem skal dø - og hvorfor? Links, links, links... Opskrifter på sej vikingemad Barske filmmanuskripter om rigtige mænd med rigtige våben Sværd, økse eller spyd? Læs alt om dine favoritter Kradsbørstig roman om en ung viking Sandheden om verdenshistorien

 


SPØRGSMÅL:
Kan nutidens mennesker gå amok med TOTAL VIKING POWER!!!?

SVAR:
Det allerstørste problem ved at leve i nutiden er helt klart, at vikingetiden er overstået. Man kan selvfølgelig sagtens løbe rundt med et sværd og hugge hovedet af folk, men så kommer man altså ret hurtigt i fængsel, og det er ligesom ikke så vikingagtigt. Derfor har man et stort problem, hvis man gerne vil opføre sig som en old school viking. Der findes desværre INGEN løsning på dette problem. Som moderne viking bliver man ganske enkelt nødt til at acceptere, at man er født i den forkerte tidsalder. Heldigvis kan man stadig være tro mod de idealer, som definerer en ægte viking.
     Det vigtigste er, at man TÆNKER som en viking. Hvis du for eksempel får øje på en ravn, så husk på, at den er beslægtet med Hugin og Munin. Dermed er den i direkte forbindelse med Odins ånd... og det er DU også, hvis du har respekt for ravnen! Det er også vigtigt, at man spiser vikingemad jævnligt. Jeg har allerede lagt et par opskrifter ud her på hjemmesiden, så studér dem og gør dem til en naturlig del af din kostplan. Husk også at drikke mjød og læse sagaer.
     "Okay," siger du måske. "Det kan jeg sagtens gøre, men det er sgu da nærmest ligesom at lave lektier."
     NEJ! Hvis du virkelig er vild med vikingerne, så vil deres livsstil aldrig føles som en pligt - men derimod som en ære. Det er selvfølgelig træls, at man ikke længere må sejle rundt og hugge hovedet af folk, men heldigvis må man gerne tilbede Odin og Thor. Måske dør du ikke på slagmarken, men i det mindste lever du i overensstemmelse med den evige magt, som er vikingernes. TOTAL VIKING POWER!!! er en udødelig kraft, som gennemsyrer hele universet. Den er der, når du har drukket masser af mjød, og den er der, hver gang du ser dine fjender i øjnene. TOTAL VIKING POWER!!! er der, når ravnen flyver, og når egen blomstrer.

Man kan godt leve efter viking-principper i den moderne verden.
Her er min fætter og to af dem fra hans arbejde
klædt ud som vikinger. Det er folk som dem, der
holder vikingernes ånd i live den dag i dag...